Våra erbjudanden

Kostnadsfri konsultation

Kosmetisk tatuering

Vackra och naturliga ögonbryn och läppar!

  • 3D ögonbryn eller microblading, är den senaste metoden för kosmetisk tatuering av ögonbryn. JS Beauty erbjuder kosmetisk tatuering av 3D ögonbryn, puder eller ombré – mikropigmentering
  • Eyeliner som Permanent Makeup – håller i upp till fem år
  • Läpptatuering i olika varianter

Boka konsultation utan kostnad hos JS Beauty Treatments

Boka här!

Diplomerad terapeut i Permant Makeup

Boka tid        Hur mycket kostar det

VARA-ERBJUDANDEN

JS Beauty

Permanent Makeup

Ögonbryn:

3D Ögonbryn ”Microblading” / Pudertatuering / kombinerad 3D+puder

Eyelinertatuering

Eyeliner under, Inner eyeliner/Lash liner (Över)

Eyeliner med vinge (Över)

Läpptatuering

Lipliner

Hela läppar, full läppkontur & skugga

Permanent Makeup

3D-Ögonbryn

3D Ögonbryn

Den här metoden är även känd som Microblading, Taffy eller Stråmetoden men allt är egentligen samma, man tatuerar in streck i huden för att simulera hår som inte finns där.

Vid 3D bryn jobbar vi med ett manuellt verktyg och färgen väljs efter dina egna brynhår.

Önskar du tatuera med en mörkare eller ljusare nyans rekommenderar vi att du färgar dem några dagar innan, ögonbrynstatuering ska se naturlig ut och inte ersätta smink, utan ersätta hår du själv saknar.

Vi rekommenderar inte 3D ögonbryn om du har fet/oljig hy, stora porer, mycket rynkor i brynen eller om du vill ha brynen väldigt tunna, då är puderögonbryn ett bättre och hållbarare alternativ.

Hållbarhet för 3D ögonbyn är upp till 3 år, men påfyllning sker vanligtvis efter 1-2 år.

Puder – skuggade bryn

Puderögonbryn utförs genom att man skuggar in färgen i huden. Det blir ej streck eller strån som med 3D, utan mer som om du hade fyllt i dem med en ögonbrynsskugga.

Vilket utseende du vill ha på dina puderögonbryn diskuterar du vid behandlingstillfället.

Antingen jämnt skuggade eller med ”ombreeffekt” där det är lättare skuggat framtill. Det går även att reglera täckningsgraden från väldigt lätt till mer ifylld skuggning.

Det går även att täcka över en äldre bryntatuering, då vill vi helst att Du mailar bilder i förväg om Du har en gammal tatuering.

Puderögonbryn håller lite längre än 3D, upp till 5 år, men påfyllning sker vanligtvis efter 1-3 år beroende på hudtyp mm.

Eyeliner

Permanent makeup eyeliner görs med maskin och utförs lite olika beroende på önskat resultat. Antingen en tunn eyeliner för naturligare inramning av ögonen, eller en tjockare eyeliner med vinge för mer markant eyeliner.

Hållbarheten för pigmenteringen är mellan 3 och 5 år.

Påfyllning av färgen brukar behöva göras efter 2-3 år.

Läpptatuering

Vid tatuering av läppar lägger vi först en tunn läpplinje i ytterkant för att markera din egna läppkontur och göra läpparna mer symmetriska. Sedan skuggas färgen in mot dina egna läppar för att ge ett snyggt och naturligt resultat.

Välj mellan en lätt inskuggning eller helt ifyllda läppar.

Hållbarheten för en läpptatuering är ca 3-5 år. Påfyllning för att bibehålla färgen brukar behöva ske 2-3 år efter behandling.