Erbjudande

Önskar du få perfekta och naturliga ögonbryn? Microblading, eller kallat 3D bryn, är den senaste metoden för kosmetisk tatuering för ögonbryn. Vi erbjuder kosmetisk tatuering för ögonbryn med 3d, puder eller ombré – micropigmentering.

Boka konsultation utan kostnad hos JS Beauty Treatments Stockholm.

Boka här!
Sommarerbjudande

Våra erbjudanden

Permanent Makeup

Ögonbryn:

Microblading3D / Pudertatuering / kombinerad 3D+puder

Eyelinertatuering

Eyeliner under, Inner eyeliner/Lash liner (Över)

Eyeliner med vinge (Över)

Läpptatuering

Lipliner

Hela läppar, full läppkontur & skugga

Hot Stone Massage med ekologisk olja

Ekologisk ansiktsbehandling

Ekologisk Klassisk oljemassage

Konsultation

Permanent Makeup

Ögonbryn 3D

Ögonbryn 3D

Den här metoden är även känd som Microblading, Taffy eller Stråmetoden men allt är egentligen samma, man tatuerar in streck i huden för att simulera hår som inte finns där.

Vid 3Dbryn jobbar vi med ett manuellt verktyg och färgen väljs efter dina egna brynhår.

Önskar du tatuera med en mörkare eller ljusare nyans rekommenderar vi att du färgar dem några dagar innan, ögonbrynstatuering ska se naturlig ut och inte ersätta smink, utan ersätta hår du själv saknar.

Vi rekommenderar inte 3Dögonbryn om du har fet/oljig hy, stora porer, mycket rynkor i brynen eller om du vill ha brynen väldigt tunna, då är puderögonbryn ett bättre och hållbarare alternativ.

Hållbarhet för 3D ögonbyn är upp till 3 år, men påfyllning sker vanligtvis efter 1-2 år.

Puder – skuggade bryn

Puderögonbryn utförs genom att man skuggar in färgen i huden. Det blir ej streck eller strån som med 3d, utan mer som om du hade fyllt i dem med en ögonbrynsskugga.

Vilket utseende du vill ha på dina puderögonbryn diskuterar du vid behandlingstillfället.

Antingen jämnt skuggade eller med ”ombreeffekt” där det är lättare skuggat framtill. Det går även att reglera täckningsgraden från väldigt lätt till mer ifylld skuggning.

Det går även att täcka över en äldre bryntatuering, då vill vi helst att Du mailar bilder i förväg om Du har en gammal tatuering.

Puderögonbryn håller lite längre än 3D, upp till 5 år, men påfyllning sker vanligtvis efter 1-3 år beroende på hudtyp mm.

Sommarerbjudande

Eyeliner

Permanent makeup eyeliner görs med maskin och utförs lite olika beroende på önskat resultat. Antingen en tunn eyeliner för naturligare inramning av ögonen, eller en tjockare eyeliner med vinge för mer markant eyeliner.

Hållbarheten för pigmenteringen är mellan 3 och 5 år.

Påfyllning av färgen brukar behöva göras efter 2-3 år.

Läpptatuering

Vid tatuering av läppar lägger vi först en tunn läpplinje i ytterkant för att markera din egna läppkontur och göra läpparna mer symmetriska. Sedan skuggas färgen in mot dina egna läppar för att ge ett snyggt och naturligt resultat.

Välj mellan en lätt inskuggning eller helt ifyllda läppar.

Hållbarheten för en läpptatuering är ca 3-5 år. Påfyllning för att bibehålla färgen brukar behöva ske 2-3 år efter behandling.

Spabehandlingar

Hot Stone Massage

Hot Stone Massage

Hot Stone-massage är en fantastisk spabehandling som ger fullkomlig avslappning och passar dig som gillar värme och behöver slappna av ordentligt.

Terapeuten använder sig av varm olja och heta lavastenar som förstärker och fördjupar massagens förmåga att lösa upp spänningar och minska stress. Musklerna slappnar av och blod- och lymfcirkulationen ökar.

Hot Stone massage ger en underbar känsla av totalt välbefinnande.

JS Beauty Treatments importerar sina lavastenar från Kina där de poleras och slipas av vind och vatten. Stenarna innehåller mineraler, framför allt järn, som huden absoberar. Lavastenarna bevarar värme vilket ger maximal avslappning. Detta är en fantastiskt skön behandling som passar extra bra när man känner sig frusen och stel.

Du får ligga på en uppvärmd behandlingssäng och stenarna placeras i dina händer och mellan dina tår, värmen sprider sig sedan vidare i kroppen. Din terapeut masserar dina muskler med de heta stenarna och placerar växelvis ut dem på din kropp.

Efter behandlingen känner du dig uppmjukad, varm och avstressad.

Ekologisk ansiktsbehandling

En behandling består av

  • Cleansing
  • Peeling
  • Ansiksmask
  • Massage av ansikte och axlar
  • En välgörande massage av hårbotten somavslutning

Det bästa sättet att boosta en trött eller obalanserad hud är att göra en naturlig ansiktsmask! Med en bas av lera, som tillför viktiga mineraler och rengör på djupet, kan du tillsätta ekologiska produkter som passar just din hudtyp.

Leran utvinns ur bergarter som hämtas nära slocknade vulkaner och innehåller bara naturligt material som behandlats mekaniskt utan kemiska tillsatser. Innehållet av kisel, järn och andra ämnen bestämmer lerans färg och dess egenskaper i hudvård.

Ekologisk Klassisk oljemassage

En mycket skön behandling som kan vara både långsam och mjuk, eller kraftfull och stärkande, beroende på vad massören och kunden vill uppnå för resultat. Oljemassagen har en balanserande effekt på kropp & själ och ger dig garanterat ny energi.